Delavnica Kako uspeti v poslu…..Podjetniški nasveti iz prve roke

Delujete v nevladnem sektorju, pa veste, da vaša organizacija še ni uspešna toliko, da bi imeli zadovoljujoče prihodke. Zavedate se priložnosti, ali pa mogoče še ne, veste pa, da si želite uspeti in  to z družbeno odgovorno dejavnostjo.
Če vas zanima kako uspeti, kje tičijo tržne priložnosti, kako jih poiskati in kako v sebi prebuditi velikana, z vsemi podjetniškimi sposobnostmi, ste prav vi tisti, ki ste še posebej vabljeni   na delavnico, kjer boste  iz prve roke izvedeli, kako se izstreliti iz povprečja. 

Na delavnici bo vse znanje delil:  dr. Franc Vodic, direktor zavoda VEC, pred tem je bil gonilna sila na Gea Collegu in to več kot 20 let. Razvijal je institucijo, ki od nekdaj velja za valilnico podjetnikov. Vse znanje, ki ga še vedno nadgrajuje,  prenaša prav na mikro, mala in srednja podjetja. Zato vam bo  iz prve roke povedal, kaj je pogoj za uspeh in kako to doseči. Svoj lonček  kot kadrovica, kot poznavalka prednostnih področij razvoja EU in SLO, tudi kot svetovalka kako zvabiti iz vsakega posameznika tisto, kar je velikokrat v nas skrito, pa je za uspeh v življenju in pri delu nujno,  bom pridala tudi Nives Fortunat Šircelj.

Kdaj se dobimo: 26. septembra, 2017,  od 11.00 do 15.00 ure
Kje: na CNVOS, Povšetova ulica 37, Ljubljana
Cena udeležbe: samo tokrat brezplačno

Zakaj se udeležiti prav te delavnice?

 • Ker vam bomo razkrili orodja za doseganje višje prodaje (storitev ali produktov)
 • Ker vas bomo oborožili s konkretnimi idejami in predlogi, kje se skrivajo tržne priložnosti in kako jih doseči.
 • Spoznali in razumeli boste kaj odlikuje in motivira uspešne
 • Ker se bomo družili in mrežili, spoznavali s čim se ukvarjate in navezovali poslovne kontakte.

Vsebina delavnice:

Psihološki triki višanja prodaje  (11.00-12.30)

 • Spoznavanje značilnosti današnjega kupca, kaj ga motivira, da se bo odločil prav za vaš proizvod ali storitev
 • Tehnike pogajanj, od česa so odvisne, kako učinkovito komunicirati s strankami
 • Kako izkoristiti Paretovo načelo delovanja, ko z manj naredimo več. Pri majhnem številu zaposlenih, je to še toliko bolj pomembno.

Predstavitev marketinških pristopov za povečanje prodaje (12.45-15.00 ure)

 • Kako prepoznati poslovne priložnosti in nove tržne niše
 • Kaj je podjetniški marketing, kako si z njim pomagati za doseganje rezultatov
 • Kako z malo denarja narediti velike premike in prodajati uspešneje
 • Predstavitev marketinške podpore za hiter in učinkovit vstop na trg ali višanje tržnega deleža

Komu je delavnica namenjena:

 • Vsem nevladnim organizacijam, (ne glede na organizacijsko obliko), ki so vezani na  prodajo proizvodov ali storitev  ali pridobivanje podpornikov
 • Socialnim podjetnikom
 • Ostalim zainteresiranim, ki bi želeli delati v družbeno odgovorni dejavnosti pa ne vedo, kje so tržne priložnosti
 • Vodstvu, vodjem, zaposlenim

Kako se prijaviti:

Prijavite se na e-mail: nives.sircelj@zavod-zaposlise.si. Ker bo delavnica potekala interaktivno,  je število mest omejeno, zato se prijavite čim prej, najkasneje do petka 22.9.  Če si želite informacije na konkretni izziv, vprašanja prav tako posredujte do 22.9.. Dodatne info. 041 733 369.

Predavatelja:

01d5569dr. Franc Vidic, Zavod VEC, specialist za razvoj in rast malih podjetij. Je podjetnik, predavatelj in svetovalec. Je eden izmed kreatorjev zgodbe GEA College v prvih 25 letih poslovanja. Večino časa se je ukvarjal z razvojem in trženjem novih produktov namenjenih podjetnikom in obrtnikom v Sloveniji pa tudi v drugih Evropskih državah. Rad ima izzive, je avtor več strokovnih člankov in monografij. Priročnik: Kako narediti dober poslovni načrt »  in »Kako napisati dober marketinški načrt« sta med uspešnicami na Applovi »Ibook store«. Je ekspert za podjetniški marketing, ko hočemo z malo denarja dosegati velike učinke, zagovarja povezovanje, mreženje in sodelovanje

nives_sirceljNives Fortunat Šircelj, univ. dipl. psih., Zavod ZAPOSLISE, svetovalka za kadrovsko področje in interne odnose z javnostmi. Vodila je kadrovske službe  z do 1700 zaposlenimi. Bila je predsednica  komisij za izobraževanja pri GZS in TZS.   Je vabljena predavateljica v raznih izobraževalnih institucijah in podjetjih. Piše, svetuje in predava vodstvu, vodjem, kadrovskim službam, zaposlenim, teme vezane na razvoj kadrov, vodenje, medgeneracijsko sodelovanje, učinkovito komuniciranje, razvoj osebnih in managerskih potencialov. Svetuje pri izdelavi internih aktov in pravilnikov, sodobnega nagrajevanja in motiviranja. Veliko časa posveča tudi razvoju socialnega podjetništva.

Naučimo se prodajati skupaj. Držim pesti in navijam, da se vidimo, Nives Fortunat Šircelj, Zavod ZAPOSLISE


Operacijo delno financira EU, iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republika Slovenija.  Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje kohezijske politike v  obdobju 2014-2020, prednostne osi: »Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast« in prednostne naložbe »Spodbujanje podjetništva, zlasti z omogočanjem lažje gospodarske izrabe novih idej in spodbujanjem ustanavljanja novih podjetij, vključno s podjetniškimi inkubatorji«.

Ministrstvo-za-gospodarski-razvoj-in-tehnologijo-glava_deljenaLogo_EKP_strukturni_in_investicijski_skladi_SLO_sloganMimage005