Za dijake, študente


To je čas za ideje in izzive!

Že v vrtcu so nas odrasli velikokrat spraševali kaj bomo, ko bomo veliki. Nato smo odšli v osnovno šolo, vprašanje pa je še kar ostalo. Kateri poklic bo tisti, ki nas bo osrečeval in nam istočasno dajal dovolj finančne varnosti?

Da bo naša odločitev o šolanju pravilna, je najprej potrebno vedeti, kaj nas veseli, katere sposobnosti ali kateri morda skriti talenti se skrivajo v nas. Zato je dobro, da se o viziji, kaj bi si želeli delati v življenju, pogovarjamo, testiramo svoje sposobnosti in pridobivamo čim več informacij o možnostih študija. S širjenjem obzorja bo odločitev gotovo prava.

Poleg izbire pravega študija je zelo pomembno tudi to, da že v času študija dobimo čim več delovnih izkušenj, si krepimo samozavest in samopodobo, se znamo predstaviti, se znebiti strahu pred neznanim. Vse to in še več lahko dosežete s pomočjo izkušenih strokovnjakov. Ciljajte visoko, da boste videli daleč. Naj bo vaše vodilo življenja “Kdor visoko leta, daleč vidi”.

Področja dela

Pridobivanje raznih neformalnih oblik znanj, ki pomagajo pri zaposlitvi

Spodbujanje inovativnosti, ustvarjalnosti, samoiniciativnosti, podjetništva

Pomoč pri višanju motiviranosti za doseganje ciljev

Informacije o možnostih pridobivanja delovnih praks

Pomoč pri pridobivanju praktičnih znanj, veščin in spretnosti

Pomoč pri izdelavi zaposlitvenega načrta

Spodbujanje vseživljenjskega učenja in vseživljenske karierne orientacije

Motiviranje, spodbujanje inovativnosti, kreativnosti, podjetnosti


Pri odkrivanju vaših interesov, ali pa pri pridobivanju raznih informacij o možnostih študija, vam z veseljem pomagamo. Mi vam lahko pomagamo v obliki delavnic, seminarjev ali individualnih pogovorov.